DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Niels Ebbesens Vej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 22A i vores database. Vi har samlet en oversigt over Niels Ebbesens Vej her »


Info om Niels Ebbesens Vej

Niels Ebbesens Vej er en eksklusiv vej i postnummer 1911 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 10,46 mio. kr. finder du på Niels Ebbesens Vej 25, 2. . Blandt vejens 230 adresser er der 14 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Niels Ebbesens Vej 26, st. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Tæt karnap & gavlkvist motiv - flot indgang,(artDeco).

Den mest almindelige husstandstype på Niels Ebbesens Vej er voksne enlige midt i byen. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Niels Ebbesens Vej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 230 adresser, der ligger på Niels Ebbesens Vej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Hjerterum
Hjerterum (Conzoom type).

Info om 1911 Frederiksberg-c

Du kan finde en oversigt over 1911 frederiksberg-c her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1911 frederiksberg-c